2016-06-05 07:21:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Csodák is történhetnek

Napi horoszkóp június 5-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold az Ikrek jegyében áll. Igazán kellemes vasárnapot tölthet el. Feltöltődhet és erőt is gyűjthet. Reggelizzen bőségesen. Kellemes, romantikus hangulata lesz ma.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Könnyed hangulatban indul a nap, és ezzel másokat is magával tud ragadni. Nincs szüksége nagy programokra ahhoz, hogy jól érezze magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Vénusszal együtt. Kezdetben kicsit fáradtnak érezheti magát, de ebédre lendületbe jöhet. Vidám lesz és önfeledt. Alkalmas a nap a flörtölésre is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Az élet így is szép, és tudja,hogy ez egy jó nap lesz. Minden pillanatot használjon ki! Este Ön lesz a középpontban, és ez a szerep jól fog állni Önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ez a nap nem látszik unalmasnak egyáltalán. Öné a világ, azt teheti amit akar, hiszen a Vénusz együtt áll az Ön uralkodó bolygójával, a Nappal.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vasárnap a Hold az Ikrek jegyében áll. Ez nyíltabbá teszi Önt, higgyen benne, hogy csodák is történhetnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A vasárnap egészen az Ikrek jegyében álló Hold varázsa alatt áll. A legjobb, amit ez alatt a Hold alatt tehet, az, hogy lazít. Eközben feltöltődhet, és így készülhet fel a legjobban a következő hétre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Akár művészi hajlamait is kiélheti például a kertjében. Arra vágyik, hogy utazhasson. Belföldön is sok látnivaló akad… Este olyasmivel foglalkozzon, ami igazán a kedvére való.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Egészen biztosan el fog fáradni, és egy kis pihenés pont kapra jön Önnek. Délutánra se tervezzen hosszú programokat. Ha hallgat a megérzéseire, semmi sem sikerülhet rosszul.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Együtt lehet azokkal az emberekkel, akik közel állnak Önhöz, lazíthatnak egyet. Engedjen szabad folyást az eseményeknek, akkor minden jó lesz. Dőljön hátra, és élvezze a napot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Vidámnak ígérkezik a vasárnap, legalább is az Ön számára. Kialhatja magát, és élvezheti a jó időt, amennyiben nem tűz ki nagy terveket mára. Ne kényszerítse magát semmire.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ha az időjárás is engedi, a családjával, vagy barátaival együtt tervezett kirándulások nagyszerű szórakozásokat ígérnek. De egyedül is élvezheti a természet csodáit. Akkor lesz elégedett, ha semmi különleges nem történik. Kedvese a tenyerén fogja hordozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: